MIROSLAV ALEKSIĆ SUTRA PRED SUDOM: Izjašnjava se povodom optužbi za više silovanja i polnih uznemiravanja

Tanjug

27. 10. 2021. u 18:46

PRIPREMNO ročište pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, treba da se održi sutra u Višem sudu u Beogradu.

МИРОСЛАВ АЛЕКСИЋ СУТРА ПРЕД СУДОМ: Изјашњава се поводом оптужби за више силовања и полних узнемиравања

Foto V. Danilov

Prethodno ročište bilo je odloženo zbog bolesti Aleksićevog advokata.

Na pripremnom rošičtu, koje će biti zatvoreno za javnost, Aleksić će se kratko izjasniti da li je kriv povodom optužbi za koje se tereti, a potom će se utvrđivati koji će se dokazi izvoditi tokom suđenja.

Suđenje će biti zakazano po završetku pripremnog ročišta, koje je zakazano i za petak.

Suđenje bi trebalo da bude javno, osim ako učesnici postupka ne zatraže da sud isključi javnosti zbog zaštite privatnosti oštećenih devojaka.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Prvi snimak Olgice Markanović nakon što je puštena iz pritvora

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U VIŠI SUD U BEOGRADU: Došao u pratnji svojih branilaca, svedoče članovi njegove porodice