ODLOŽENO SUĐENJE DUŠANKI TODOROVIĆ: Stručni savetnik čeka dokumentaciju

S. J. M.

25. 10. 2021. u 11:45

SUĐENjE Dušanki Todorović (70), optuženoj za pokušaj teškog ubistva Dragiše Jovanovića (87) i Čedomira Blagojevića (90) u Železniku, jer im je pre dve godine u hranu i kafu stavila određenu količinu bromazepama, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ ДУШАНКИ ТОДОРОВИЋ: Стручни саветник чека документацију

Foto: V. Danilov

Optuženoj je dodeljen stručni savetnik, koji treba da ispituje veštaka i eventualno da svoje mišljenje, a da bi se pripremio neophodno je da mu se dostavi sva medicinska dokumentacija oštećenih. Sledeći pretres zakazan je za sredinu decembra.

Dušanka Todorović je ranije na sudu negirala da je htela da ubije dvojicu poznanika i tvrdila je da je htela samo da ih uspava. Ona se od letos nalazi u kućnom pritvoru.

Kad je u sudu svedočio Čedomir Blagojević, on nije želeo da lično tereti optuženu, dok je Dragiša Jovanović preminuo sedam meseci posle tog incidenta. Njegova kćerka kazala je da se mesecima borio sa posledicama trovanja, imao je problema i sa bubrezima i na kraju je preminuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba