OGLASIO SE MIKA ALEKSIĆ: Reditelj prvi put za medije iz kućnog pritvora - evo šta je poručio

Novosti onlajn

11. 09. 2021. u 15:33

REDITELJ Miroslav Mika Aleksić, koji je juče posle osam meseci izašao iz Centralnog zatvora, pošto mu je pritvor zamenjen kućnim pritvorom sa nanogicom, prvi put se oglasio za medije.

ОГЛАСИО СЕ МИКА АЛЕКСИЋ: Редитељ први пут за медије из кућног притвора - ево шта је поручио

Foto: Youtube/Printskrin

Aleksić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume "Stvar srca" prvi put je dao izjavu za medije otkako je osumnjičen za teška krivična dela.

- Dobro sam, mentalno zdravlje mi nikada nije bilo problem. Ajte samo da vas zamolim nešto. Ja vam se zahvaljujem, ali ne želim uopšte da učestvujem u ovome, ni u kom smislu, ni u dobronamernom, ni u zlonamernom, niti u bilo kojem razgovoru - rekao je Aleksić.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Aleksića za četiri krivična dela silovanja i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja.

Početak suđenja zakazan je za 1. oktobar.

Miroslav Aleksić sumnjiči se da je seksualno zlostavljao nekoliko polaznica škole glume, čiji je vlasnik, a navodno među žrtvama su poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)