POSLE ukinute pravosnažne presude, i puštanja iz zatvora godinu dana pre isteka četvorogodišnje kazne, na koliko je bio osuđen zbog obljube deteta, L. E. (29) iz okoline Sombora - oslobođen je krivice.

Jakov

06.08.2021. 00:50

Bože sačuvaj, ovde kod nas još uvek vlada ono pravilo, kadija te tuži kadija ti sudi, ovo je samo jedan redak ustupak, jer čovek je bio uporan i ko zna možda i istinski nedužan, ali ako sudovi ovako nastave da rade svi ćemo mi biti na robiji pre ili kasnije, samo da nekom ko ima moć stanemo na žulj, a nekad je dovoljno samo da izgledamo krivi. Obavezno pročitajte: Proces od Frank Kafke.

Deja

06.08.2021. 11:15

Ovo je uzas. Da li se iko pita sta je ovaj covek prosao u zatvoru zbog ove ne pravde?! Zna se kako se tretiraju oni koji stvarno ovo urade! Nama je pravda na poslednjem mestu! Danas vise nevini robijaju nego krivi.sudije rade sta hoce, al bukvalno, mogu da te osude ako su ustali na krivu nogu, al bukvalno je tako. Znam mnogo ljudi koji dozivljavaju ne pravdu zbog trulog sistema i korumpiranih sudija! Licno na svojoj kozi trpim izivljavanje sudija jer su me osudili u odsustvu jer sam se verbalno raspravljao sa doktorom koji je bio krajnje bezobrazan, nekulturan i ne profesionalan! Ali njega niko nista nije pitao, on je doktor i oni valjda ne grese! Dobio sam 5 meseci, zbog verbalne svadje, i ne zele da mi vrate na ponovno sudjenje predmet!sudine zele po svaku cenu da ciste guzvu koju su napravili,! Samo da resim sa oviž sektasima ovu ne pravdu i odlazim iz ove smrdljive zemlje! Sude me u odsustvu sto sam se posvadjao sa doktorom i to na zatvor, a pustaju se ubice na slobodu i lopovi poput djilasa!gorotesnu ne. Pravdu doziljavamo i niko da stane na stranu zakona i pravde! Ko su te sudije koje mogu da rade sta god pozele! Oce li ovoj agoniji doci kraj!