NIŠLIJA Dragan Ranđelović (52) pritvoren je zbog sumnje da je falsifikovao potpis šezdesetšestogodišnje sugrađanke i napravio lažnu priznanicu o pozajmici, a zatim je tužio zbog nevraćanja novca.

Komentari (5)

revolution

02.07.2021. 09:59

falsifikat se ralativno lako utvrdjuje na pisanim dokumentima....ako se dokaze da je priznanica falsifikat, sve sudije koje su donele presude u korist falsifikatora moraju trajno biti liseni privilegije da sude bilo kome....i da izgube advokasku licencu jer traba za zivot da zaradjuju teskim fizickim radom. vec sam se nagledao naplata na osnovu validne isprave koja ne da nije validna nego je sporna po gomili tacaka....

Oktobar

02.07.2021. 10:08

Advokat falsufikuje potpis na punomoćju sudija me nikad nije zvala da potvrdim punomoćje a ja 7 godina nisam znao za spor dok nije presuda postala pravosnažna adv.komora postavila advokata srećom napravili su grešku i posle 14 god. Krećem ponovo ali INDEX mafija ja jaka ko beton ali zbog pohlepe neobazriva i zaboravili da je u srbiji majopasnija NOĆ.

DžoniSvetac

02.07.2021. 10:25

Iz aviona se vidi da je sudija koji je ovako nešto presudio hoštapler , a da ga svi ostali podržavaju "pa kolega ne greši" , naravno tu je i IZVRŠITELJSKA MAFIJA ! Plašim se samo da bog da Savićima razuma i snage , da ceo slučaj ne dobije kravavi epilog !!! Moj Deda je umro od infarkta zbog ovakvih hoštraplera !!!

Dusan

02.07.2021. 13:05

To govori da sudije i pravosudje ne znaju da sprovode zakon. Sudija koja je vodila postupak je nezakonito postupala, a drugostepeni organ , obicno saradnik je potvrdio presudu, koju je potpisao sudija. Da li se iko pita kako nam rade i sude, sudovi i sudije. Ko ih preispituje kod ovakvih nezakonitih presuda. Ispada da je samo zakonska proceduralna forma ispunjena bez ocene materijalnih dokaza ,vestacenja i cinjenica. Ovakve presude su crne mrlje , slabog pravosudja , a sudijama treba da se beleze bitne greske u postupanju sudijskih radnji. Samo onI koji preko stampi se oglase nesto i uspeju, ostali neka nam je bog na pomoci.