PORODICA JE PEJKU TRAŽILA SVAKOGA DANA: Tragičan kraj potrage za nestalom ženom iz Priboja

S. Babović

17. 05. 2021. u 22:00

OD 6. maja, porodica Pejke Radović (62) nije prestala da traži nestalu ženu, čije je telo, na žalost, nađeno danas popodne u Železničkoj ulici u Kruševcu.

ПОРОДИЦА ЈЕ ПЕЈКУ ТРАЖИЛА СВАКОГА ДАНА: Трагичан крај потраге за несталом женом из Прибоја

Foto: S. Babović

Prvi plakati oblepljeni su praktično odmah,a društvene mreže su od 7. maja preplavili apeli sa fotografijom. Već prepoznatljiv tekst o nestaloj ženi iz Priboja, o kojoj su pisale “Novosti”, deljen je na stotine puta.

- Na sebi je imala sivi donji deo trenerke, belu majicu sa plavim i crvenim prugama i bele patike. Ima plavu kosu,visina oko 180 centimetara. Zadnji put viđenja u Bivolju. Zove se Pejka Radović. Molimo ako je vidite ili imate bilo kakve informacije da obavestite porocu nabroj 064...ili da kontaktirate policiju - jedan je od brojnih plakata koji su osvanuli na kruševačkim ulicama.

Foto: S. Babović

 

Jedan od njih zatičemo i u Železničkoj ulici, gde je u kanalu i nađeno telo nesrećne žene. Stanovnici ove ulice svedoče za “Novosti” da su se i oni uključivali u potragu.

- I mi smo se ovde našli da pripomognemo, a tek posle sam shvatila da sam je pre nego da čujem za nestanak, videla negde kod Autobuske stanice, to je tu, relativno blizu - kaže za “Novosti” stanarka Železničke ulice.Sigurno da je porodici mnogo teško da ne znaju njenu sudbinu... Tu su lepljeni i plakati.

Kako je poznato, Pejka Radović je bila u gostima kod ćerke Mirjane i u trenutku kada je izašla iz stana kod Pionirskog parka, porodica je bila van kuće. Stan je napustila bez osnovnih stvari, mobilnog telefona, novčanika.

Porodica je pregledela i brojne snimke sa sigurnosnih kamera, nebrojano puta su obilazili teren i reagovali na svku eventualnu mogućnost da je viđena. Tražili su je i van Kruševca, čak i dronom.

Na žalost, epilog potrage bio je najgori mogući. Iako prema prvim informacijama nema sumnjivih okolnosti, naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina