PORODICA JE PEJKU TRAŽILA SVAKOGA DANA: Tragičan kraj potrage za nestalom ženom iz Priboja

S. Babović

17. 05. 2021. u 22:00

OD 6. maja, porodica Pejke Radović (62) nije prestala da traži nestalu ženu, čije je telo, na žalost, nađeno danas popodne u Železničkoj ulici u Kruševcu.

ПОРОДИЦА ЈЕ ПЕЈКУ ТРАЖИЛА СВАКОГА ДАНА: Трагичан крај потраге за несталом женом из Прибоја

Foto: S. Babović

Prvi plakati oblepljeni su praktično odmah,a društvene mreže su od 7. maja preplavili apeli sa fotografijom. Već prepoznatljiv tekst o nestaloj ženi iz Priboja, o kojoj su pisale “Novosti”, deljen je na stotine puta.

- Na sebi je imala sivi donji deo trenerke, belu majicu sa plavim i crvenim prugama i bele patike. Ima plavu kosu,visina oko 180 centimetara. Zadnji put viđenja u Bivolju. Zove se Pejka Radović. Molimo ako je vidite ili imate bilo kakve informacije da obavestite porocu nabroj 064...ili da kontaktirate policiju - jedan je od brojnih plakata koji su osvanuli na kruševačkim ulicama.

Foto: S. Babović

 

Jedan od njih zatičemo i u Železničkoj ulici, gde je u kanalu i nađeno telo nesrećne žene. Stanovnici ove ulice svedoče za “Novosti” da su se i oni uključivali u potragu.

- I mi smo se ovde našli da pripomognemo, a tek posle sam shvatila da sam je pre nego da čujem za nestanak, videla negde kod Autobuske stanice, to je tu, relativno blizu - kaže za “Novosti” stanarka Železničke ulice.Sigurno da je porodici mnogo teško da ne znaju njenu sudbinu... Tu su lepljeni i plakati.

Kako je poznato, Pejka Radović je bila u gostima kod ćerke Mirjane i u trenutku kada je izašla iz stana kod Pionirskog parka, porodica je bila van kuće. Stan je napustila bez osnovnih stvari, mobilnog telefona, novčanika.

Porodica je pregledela i brojne snimke sa sigurnosnih kamera, nebrojano puta su obilazili teren i reagovali na svku eventualnu mogućnost da je viđena. Tražili su je i van Kruševca, čak i dronom.

Na žalost, epilog potrage bio je najgori mogući. Iako prema prvim informacijama nema sumnjivih okolnosti, naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)