NA ŠINAMA BILI DELOVI LJUDSKOG TELA: Detalji tragedije na pruzi u Čačku - komšije tražile nestalu ženu, zatekli jezivu scenu

V. I.

07. 05. 2021. u 14:40

BEŽIVOTNO telo ženske osobe srednjih godina, čiji identitet za sada nije poznat, pronađeno je u petak nekoliko minuta iza ponoći, u blizini železničke pruge Čačak – Kraljevo, u naselju Sajmište.

НА ШИНАМА БИЛИ ДЕЛОВИ ЉУДСКОГ ТЕЛА: Детаљи трагедије на прузи у Чачку - комшије тражиле несталу жену, затекли језиву сцену

Foto: Novosti/Depositphotos

Prema nezvaničnim saznanjima, nesrećna žena se bacila pod voz.

Pretpostavka je da se radi o ženi čiji je nestanak porodica prijavila u četvrtak, u popodnevnim satima, a koja je živela u naselju Sajmište. U potragu za njom prvo su krenuli komšije i rodbina.

- Pretražili smo prvo čitavo naselje, alarmirali komšije i poznanike, zvali smo telefonom sve za koje smo sumnjali da je kod njih svratila, ali bezuspešno. Pretražili smo i obalu reke Morave, mislili smo da je po lepom vremenu otišla da prošeta, pa zaspala pored reke. Policiji je nestanak prijavljen kada smo izgubili svaku nadu da ćemo je naći – kazao je komšija nesrećne žene.

Još ne postoje zvaničnih informacija o ovom tragičnom događaju, ap je nepoznato da li je žena izvršila samoubistvo, ili je reč o nesrećnom slučaju.

- Policiji je sinoć nešto iza ponoći stigla dojava da se na železničkim šinama nalaze delovi ljudskog tela. Beživotno telo su noćas primetila deca koja su tuda prolazila. Definitivno je potvrđeno da je ženu udario voz, jer je po nalogu tužioca izvršen pregled lokomotive koja je prugom prošla iz pravca Požege prema Kraljevu. Na kraljevačkoj železničkoj stanici lokomotiva je pregledana i na njoj su uočeni tragovi krvi i odeće žrtve. Za sada ne možemo reći kako je žena završila pod točkovima voza – saznali smo od izvora bliskom istrazi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KO JE TELOHRANITELJ MAKSIM? Senka Zelenskog - od optužbi zbog veze s moćnim oligarhom, do šefa Službe bezbednosti