UMESTO DA SE RADUJU VASKRSU, ČEKAJU NALAZE OBDUKCIJE: Od nastradalog dečaka (5) opraštaju se na društvenim mrežama

S. B.

30. 04. 2021. u 13:05

DEČAK D. S. (5) iz Velike Grabovnice kod Brusa se, prema priči rođaka, utopio u malom ribnjaku koji pripada komšijama i udaljen je oko 100-ak metara.

УМЕСТО ДА СЕ РАДУЈУ ВАСКРСУ, ЧЕКАЈУ НАЛАЗЕ ОБДУКЦИЈЕ: Од настрадалог дечака (5) опраштају се на друштвеним мрежама

Foto: Fejsbuk

Prethodno je više puta pokušavao da dođe do malog bazena sa ribama, iako nije imao običaj da se ranije igra tamo. U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu potvrđeno je „Novostima“ da istražuju sve okolnosti koje su dovele do strašne nesreće.


- Stvarno koliko se zna nije ranije odlazio do tog ribnjaka, a tog dana više puta je pokušao da otrči, dete kao dete, htelo je verovatno da gleda ribe i da se poigra - pričaju rođaci porodice. - Da bi ga sprečili da i dalje pokušava, porodica je privezala kanapom kapiju, ali verovatno da je, kako se sumnja, dete uspelo da se provuče ispod...

Foto: Fejsbuk

 

Na žalost, sve je bilo kasno kada je nađen. Umesto da se raduju najsrećnijem hrišćanskom prazniku, Vaskrsu, porodica čeka nalaze obdukcije. Roditelji D.S., otac S.S. i majka I.S. su očajni. Žive dugo u skladnom i srećnom braku, imaju još jednog, mlađeg sina. U zajednici žive i baba i deda. Otac, prema saznanjima „Novosti“, radi kao automehaničar u servisu u susednom Aleksandrovcu. O tragediji koja je pogodila ceo bruski kraj piše se na društvenim mrežama. Objavljuju se potresne poruke.


-Neka ga anđeli čuvaju, iskreno saučešće, kakva tuga velika - samo su neke od brojnih poruka koje su preplavile društvene mreže.

Dečaka su odvezli do Hitne pomoći Doma zdravlja Brus, ali su lekari, na žalost, samo mogli da konstatuju smrt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna