ŽIVELA JE ZA "KUĆU OD SRCA": Oglasio se suprug nastradale Jasmine - "30 dana je pomagala drugima, dva dana dolazila kući"

Novosti onlajn

16. 04. 2021. u 21:16

U UDESU koji se danas dogodio u Lađevcima kod Kraljeva, preminula je organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina M. (47), a njen bivši suprug Goran je ispričao kako je ona volela da pomaže ljudima i poslu bila jako posvećena.

ЖИВЕЛА ЈЕ ЗА КУЋУ ОД СРЦА: Огласио се супруг настрадале Јасмине - 30 дана је помагала другима, два дана долазила кући

Foto: Instagram

- Volela je taj posao da radi, živela je za njega. Nije dolazila kući, kad ode na teren nema je po mesec dana, dođe na dva dana i odmah opet ide. Bila je posvećena stvarno i puno je radila - priča Goran i kaže kako je za nesreću saznao od ćerke:

- Ćerka mi je javila kad sam došao sa posla. Mi smo deset godina bili u braku, moram da budem jak sad zbog dece. Kobno se sve završilo. Ne mogu da se smirim, ali šta ću sad - rekao je on za "Blic".

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)