RADNIK PAO SA KROVA KUĆE U NIŠU: Policija izvršila uviđaj, poznato u kakvom je stanju nesretni muškarac

Novosti online

26. 03. 2024. u 19:06

Nišlija P.R. (64) teško je povređen danas nakon što je pao sa kuće u Gostivarskoj ulici u Nišu sa visine od oko pet metara.

РАДНИК ПАО СА КРОВА КУЋЕ У НИШУ: Полиција извршила увиђај, познато у каквом је стању несретни мушкарац

Foto:D.Miljković

U niškoj policiji, bez navođenja identiteta povređenog čoveka, "Blicu" je potvrđeno je da im je incident prijavljen oko 11 časova.

- Povređeni muškarac je zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i nadležne službe, uviđaj je u toku – rečeno je u niškoj policiji.

Kako „Blic“ saznaje, do nezgode je došlo prilikom izvođenja građevinskih radova na krovu kuće a povređeni čovek je pao sa visine od oko pet metara. Okolnosti pod kojima je muškarac pao sa krova, za sada nisu poznate

Povređeni radnik zbrinut je u jedinici intenzivne nege u UKC Niš zbog preloma kostiju karlice i jednog pršljena.

- Pacijent je nakon dijagnostike i pregleda od strane lekara svih neophodnih specijalnosti, primljen u jedinicu intenzivnog lečenja. Zadobio je prelom ilijačnih kostiju, pršljena S5 i prisutan je hematom presakralno – navode u UKC Niš.

Ovo je drugi težak incident na gradilištima u Nišu za proteklih 10 dana. U nesreći koja se desila 16.marta na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12.februar i Ulice vazduhoplovaca, teške povrede zadobio je radnik star 55 godina iz okoline Varvarina. On je pao sa skele i zadobio povrede od kojih je preminuo u UKC Niš.

BONUS VIDEO: SRCE HOĆE DA MI STANE: U Višem tužilaštvu saslušan otac ubijenog MMA borca Stefana Savića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUČA NAKON UDESA NA VRAČARU: Povređen muškarac (35)