POVREĐENI KAJAKAŠI: Saobraćajna nezgoda u Magliču na Ibarskoj magistrali (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

25. 02. 2024. u 13:33

U SAOBRAĆAJNOJ nezgodi koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila oko 12 sati, u Magliču na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Raška, lakše su povređene tri osobe, među kojima i dvoje maloletnika.

ПОВРЕЂЕНИ КАЈАКАШИ: Саобраћајна незгода у Магличу на Ибарској магистрали (ФОТО)

G.Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada su se iz kamiona, koji se kretao iz pravca Raške prema Kraljevu, iz još neutvrđenih razloga  prosula drva na levu kolovoznu traku kojom je iz suprotnog pravca naišao kombi kraljevačke registracije i snažno udario u njih.

G.Šljivić

 

Tom prilikom lakše povrede zadobili su kajakaški trener iz Kraljeva koji je upravljao kombijem i dvoje mladih kajakaša ovdašnjeg Kajak kluba. Oni su preventivno prevezeni u Opštu biolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti i, kako saznajemo, prošli su bez ozbiljnijih povreda.

G.Šljivić

 

Više okolnosti pod kojima se nezgoda dogodila biće poznato nakon uviđaja, a saobraćaj se na ovoj, veoma prometnoj magistralnoj deonici jedno vreme odvijao usporeno, naizmenično jednom kolovoznom trakom.

G.Šljivić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!