"SAHRANIĆU MOG ANĐELA, NE ZNAM KAKO ĆU OVO DA PODNESEM" Majka nastradalog mladića iz Kruševca slomljena bolom

Novosti online

17. 01. 2024. u 12:24

NIKOLINA majka Vesna kroz suze je ispričala da za sada nema informacija kako je došlo do tragedije, a da će sahrana mladića biti u narednim danima.

САХРАНИЋУ МОГ АНЂЕЛА, НЕ ЗНАМ КАКО ЋУ ОВО ДА ПОДНЕСЕМ Мајка настрадалог младића из Крушевца сломљена болом

Foto: S. Babović

U Pogonu za proizvodnju gorive trake u sklopu fabrike „Trajal“, u naselju Parunovac, u Kruševcu, juče oko devet sati došlo je do eksplozije u kojoj je poginuo Nikola Rašković (18) iz sela Konjuha, dok su četiri osobe zadobile povrede! Među njima je i devojka, koja je dobila unutrašnje krvarenje, i koja je prebačena zbog stepena povreda na VMA.

Nikolina majka Vesna kroz suze je ispričala da za sada nema informacija kako je došlo do tragedije, a da će sahrana mladića biti u narednim danima. 

- Šta da vam kažem kako sam, ovo je nešto najstrašnije što mi se moglo desiti. Ne znam kako ću to da podnesem! Ako večeras donesu njegovo telo, sahrana će biti u petak, tada će majka ispratiti svog anđela. Kolege su dolazile, bili su kod nas kući, i rekli nam da se još ništa ne zna o tragediji. Policija je još na terenu, sve se još utvrđuje - rekla je uplakana majka. 

Podsetimo, požar koji je izbio usled eksplozije je brzo lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbedili su lice mesta. 

BONUS VIDEO: KUĆE SU SE ZATRESLE OD SILINE DETONACIJE - Meštanin Kruševca nakon eksplozije

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024