OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: Krivična prijava devojci zbog udesa u kojem je stradala Zaječarka

S. M. J.

27. 12. 2023. u 15:08

OSNOVNO javno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela osamdesettrogodišnjakinje koja je preminula danas od povreda koje je dobila kada je na nju na pešačkom prelazu naletela dvadesetdvogodišnja sugrađanka.

ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО: Кривична пријава девојци због удеса у којем је страдала Зајечарка

Foto: Radio Magnum

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu tužioca, podneće krivičnu prijavu protiv devojke T. A. (22) iz Zaječara koja se sumnjiči da je danas udarila automobilom osamdesettrogodišnju V. Dž.

Nesrećna žena je tom prilikom zadobila teške telesne povrede od kojih je preminula u Urgentnom centru zaječarske zdravstvene ustanove.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći pešak je preminuo u 9,55 časova nakon zbrinjavanja od strane hitne pomoći u Urgentom centru Zdravstvenog centra Zaječar – saopštili su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Foto: Radio Magnum

Detalj sa uviđaja

Saobraćajna nesreća se dogodila danas oko 9.45 sati u Ulici Ljube Nešića u Zaječaru, kod naselja Kraljevica, kod kućnog broja 145.

V. Dž. je u tom trenutku prelazila ulicu kada je na nju. upravljajući „pežo partnerom“, na pešačkom prelazu naletela T. A. koja se tereti da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Osnovno javno tužilaštvo je obavilo uviđaj i naložilo obdukciju tela nastradale. Istraga će, očekuje se, utvrditi i okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona