"ČULI SMO VRISKU GOSTIJU, PALA JE PRED NJIHOVIM OČIMA" Očevici opisali scene ispred Crkve Svetog Marka, gde je žena (35) pala sa zgrade

Novosti online

20. 12. 2023. u 15:01

TO je bilo strašno, žena je pala naočigled brojnih gostiju koji su se nalazili u lokalu. Bila je bez svesti. Zaista nismo mogli ni da zamislimo da ovako nešto može da se dogodi. Svi smo jako uznemireni, ne možemo da dođemo sebi od šoka.

ЧУЛИ СМО ВРИСКУ ГОСТИЈУ, ПАЛА ЈЕ ПРЕД ЊИХОВИМ ОЧИМА Очевици описали сцене испред Цркве Светог Марка, где је жена (35) пала са зграде

Foto: Arhiva "Novosti"

Ovako pričaju uznemireni očevici ispred Crkve Svetog Marka, gde je žena stara oko 35 godina pala sa trećeg sprata zgrade u centru Beograda, na Bulevaru kralja Aleksandra.

"Prišli smo joj, a ona je bila bez svesti"

- Čim smo čuli vrisku gostiju, pozvali smo Hitnu pomoć. Prišli smo joj, a ona je bila bez svesti, ali živa. Ležala je nepomično. Hitna pomoć je brzo stigla i odvezli su je. Nadam se da će biti dobro - navodi izvor.

Kako dalje navodi, žena je pala sa zgrade oko 11 sati.

Prevezena na VMA

Kako je potvrđeno iz Hitne pomoći, žena je zatečena bez svesti i trenutno se nalazi na reanimaciji na VMA.

Podsetimo, jedna žena pala je sa zgrade u centru Beograda, na Bulevaru kralja Aleksandra, ispred Crkve Svetog Marka

Žena je stara oko 35 godina.

BONUS VIDEO: VELIKI BROJ POLICAJACA NA AUTOKOMANDI - Na teren izašle i ekipe hitne pomoći

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)