LOVAC SE SAPLEO I SLUČAJNO UPUCAO: Novi detalji tragedije kod Šapca

Novosti online

06. 11. 2023. u 15:23

U LOVU na fazana u šumi u mestu Duvanište juče je tragično nastradao M. J. (52) iz Jevremovca kod Šapca. Njegovo beživotno telo su oko 9 sati pronašle kolege iz grupe sa kojom je ujutro krenuo u lov.

ЛОВАЦ СЕ САПЛЕО И СЛУЧАЈНО УПУЦАО: Нови детаљи трагедије код Шапца

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

- Bio je u grupi sa još osam lovaca koji su začuli jedan pucanj nakon što su prešli prugu. Pomislili su da je pucano na divljač, a posle izvesnog vremena pošto se nije odazivao niti javljao na telefon vratili su se nazad i zatekli ga mrtvog. Puška je bila na zemlji pored tela - naveo je izvor za medije.

Zatečeni stravičnim prizorom lovci su obavestili policiju, na čiji poziv je na mesto nesreće izašla ekipa hitne službe Doma zdravlja iz Prnjavora. Dežurni lekar je mogao samo da konstatuje smrt.

- Čovek je ležao u neprirodnom položaju, imao je veliku ranu na vratu koja je nastala opaljivanjem oružja iz neposredne blizine. Tom prilikom povređeni su krvni sudovi koji dovode krv do mozga, pa je u roku nekoliko sekundi ostao bez krvi najpre u glavi, a potom i celom organizmu i nije mu bilo spasa - rekli su u hitnoj pomoći.

Još se ne zna kako i zašto je puška opalila pošto na nepripustačnom i šibljem obraslom terenu nije bilo očevidaca. Pretpostavlja se da se M. J. sapleo u ostruzi i nesrećnim slučajem sam sebe upucao, a tragediju će rasvetliti rezultati forenzičke istrage i obdukcije koju je naredilo Više javno tužilaštvo u Šapcu.

M. J. je bio porodičan čovek i iskusan lovac. Na svom profilu na Fejsbuku koliko prošle nedelje pohvalio se bogatim ulovom zečeva i fazana. Tragedija je potresla meštane prigradskog naselja Jevremovac gde je živeo, kao i lovce iz Udruženja u Lipolistu gde je bio učlanjen.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Muškarac se razneo bombom na železničkoj stanici u Čačku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)