STRAŠNE SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD NOVOG MILOŠEVA: Motociklista udario u automobil, ostao na mestu mrtav (FOTO)

R. Š.

19. 05. 2023. u 22:26

Vozač motora D. R. (53) iz Novog Miloševa poginuo je večeras u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru tog sela, u opštini Novi Bečej.

СТРАШНЕ СЛИКЕ СА МЕСТА НЕСРЕЋЕ КОД НОВОГ МИЛОШЕВА: Мотоциклиста ударио у аутомобил, остао на месту мртав (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

Tragedija se dogodila oko 18,30 sati u najprometnijoj, u Ulici Maršala Tita, koja je glavna u tom mestu. Vozač motora život je izgubio na licu mesta kada se, iz zasad nepoznatih razloga, sudario sa automobilom koji se kretao u istom smeru. Ulica u kojoj se sudar dogodio je široka i pregledna i nikom nije jasno kako je došlo do toga da motorista udari u automobil ispred sebe.

- Motorista je udario u zadnji deo automobila marke „Folksvagen pasat“, kikindskih registarskih oznaka. Izgleda da je hteo da skrene, ali je umesto skretanja na levo, u bočnu ulicu, udario u automobil ispred sebe. Kako se to dogodilo niko ne zna – ispričao je jedan meštana Novog Miloševa, koji je bio na licu mesta.

Na mestu nesreće ubrzo se okupio veliki broj mešatana, a pristizali su i članovi porodice stradalog čoveka. Na licu mesta bila je i patrola policije. Saobraćaj je bio zatvoren u delu ove ulice, a vozila su se usmeravala u susednu ulicu. Reporterka „Novosti“ slučajno se zadesila na mestu nesreće, putujući iz Novog Sada prema Kikindi, pa donosimo slike sa mesta tragedije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave