AUTO POTPUNO SMRSKAN POSLE SUDARA SA AUTOBUSOM: Uznemirujuće scene sa mesta nesreće u Mojsinju (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2023. u 08:32

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila na Ibarskoj magistrali u Mojsinju kod Čačka, povređeno je troje putnika u automobilu posle sudara sa autobusom.

АУТО ПОТПУНО СМРСКАН ПОСЛЕ СУДАРА СА АУТОБУСОМ: Узнемирујуће сцене са места несреће у Мојсињу (ВИДЕО)

Foto: Instagram/192_rs

Autobus je preticao drugi autobus, kada mu je u susret naišao auto marke "fijat" kraljevačkih registracija i došlo je do direktnog sudara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Povređeni su hitno prebačeni u Čačansku bolnicu i svi se nalaze na odeljenju intenzivne nege.

Ženska osoba starosti 22 godine primljena je u urgentni centar u teškom opštem stanju sa povredom glave i grudnog koša. Ona je smeštena u jedinicu intenzivne nege- saznajemo u čačanskoj Opštoj bolnici.

Drugi povređeni je šezdesetogodiši muškarac,koji je takođe u teškom opštem stanju, a ima povrede grudnog koša i ekstremiteta.

Treća putnica starosti pedeset godina primljena je sa stabilnim vitalnim parametrima, sa povredama grudnog koša i potkolenice, ali se kao i ostalo dvoje povređenih nalazi na odeljenju intenzivne nege.

BONUS VIDEO: U PIKAPU STRADALE DVE OSOBE - Prvi snimci sa mesta teške saobraćajne nesreće kod Nikšića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)