DETALJI TRAGEDIJE U SKOJEVSKOM NASELJU: Kamion za smeće udario ženu, oglasili se iz JKP "Gradska čistoća"

Novosti onlajn

20. 03. 2023. u 14:31

POVODOM teške nesreće koja se dogodila jutros u Skojevskom naselju, u kojoj je ženu S. M. (58) pregazio kamion "đubretarac", a ona potom preminula u Urgentnom centru, oglasili su se i iz JKP "Gradska čistoća".

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У СКОЈЕВСКОМ НАСЕЉУ: Камион за смеће ударио жену, огласили се из ЈКП Градска чистоћа

Poslednji incident se dogodio na Bežanijskoj kosi, Foto "Gradska čistoća"

Kako navode, "nesreća u kojoj je vozilo JKP 'Gradska čistoća' usmrtilo pešaka, dogodila se van pešačkog prelaza, a sve okolnosti biće utvrđene policijskom istragom".

Urađen i alko-test

- Kamionom JKP 'Gradska čistoća' upravljao je odgovoran vozač, koji u dosadašnjem radu nije imao nikakve incidente. Urađeni alko-test vozača je negativan, a vozilo je upućeno na vanredni tehnički pregled - saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Oni još dodaju da ekipe JKP "Gradska čistoća" svakodnevno rade vrlo težak i odgovoran posao, ali se "nesreće nažalost događaju".

Saučešće porodici

- Povodom teške nesreće koja se dogodila jutros u 6.35 časova u Skojevskom naselju, u Ulici Luke Vojvodića, JKP „Gradska čistoća“ izražava najdublje saučešće porodici nesrećno nastradale sugrađanke - navode u saopštenju.

Podsetimo, žena je prilikom udarca još davala znake života, prevezena je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar, gde je i preminula.

(Blic)

BONUS VIDEO: Poslanici francuske skupštine himnom sprečavaju premijerku da govori

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije