TRI psa su danas na Kosmaju izujedala čoveka, a on je preminuo od posledica napada. Napadnuta je i njegova supruga, koja je preživela ali se nalazi u teškom stanju.

Komentari (8)

Neko

04.01.2023. 17:55

Doslo vreme ako sutnes kuce ima da te razapnu na svim naslovnim stranama ovi takozvani zastitari zivotinja a pozadina ko zna sta je vec a kada se desi ovakav rezultat nema nigde nikog. Ovde je u pitanju ljudski zivot koji nema cenu!

Ljubo

04.01.2023. 18:27

Toliko se psi lutalice umnozilo zadnjih godina da ih ima vise nego stanovnika. To je zakon kriv, kad slusaju tu partiju za zastitu zivotinja. Trebalo bih njih da ujedu. Nigde u zapadnim zemljama nema lutalica, vec im se znaju vlasnici

Milos

04.01.2023. 20:33

Ma sada bih pozvao Orke i sve zastitnike pasa lutalica da objasne suprugi i njihovom sinu da su to samo dobronamerni psi koji nisu imali dovoljne paznje...

Kada se pročita

05.01.2023. 05:38

Posle povike na ‘pse lutalice’, ispostavilo se da su psi koji su ubili čoveka - vlasnički. To je izjavio direktor ‘Veterine Beograd’. Mešanci staforda i pit bula, pronadjeni u boxevima… Sada oni koji su se žalili da ne mogu ni kuče na ulici da šutnu, mogu svoje raspoloženje da pokažu na vlasniku ovih pasa.