VOZAČU audija, koji je na Bulevaru kralja Aleksandra sinoć udario mladića koji je preminuo, određeno je zadržavanje po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Komentari (3)

zora

08.12.2022. 08:24

Jos jedna uzasna vest sa nasih ulica. Pesaci ginu od bahatih vozaca. Zao li je decka koji je otisao tako bez veze. Saucesce porodici i neka ga cuvaju Andeli. Bahatim vozacima koji nam ubijaju decu se mora stati na put. Treba oduzeti zauvek dozvolu onome ko ubije pesaka.

VT

08.12.2022. 10:29

Vise puta sam pisao da smo mi relativno nesposoban narod, kako za neke druge stvari tako i za voznju. Obuke su nam na najgorem mogucem nivou. E sada dolazimo do genetskog problema koji tesko da mozemo da iskorenimo, a to je da nasi strasni "vozaci" izadju na neki pravac, voze preko 200km/h i kazu sebu, uuuu kako dobro vozim razbijam, onda dodje neka krivina ili bilo koja druga prepreka i doticni super vozaci vise ne znaju sta treba da rade i dolazi do ozbiljnih posledica. Inace verujem da ce svaki drugi koji ovo bude procitao misliti, ne ne nisam ja taj koji ne zna ja sam onaj od malobrojnih koji je super.