DUŠO MOJE DUŠE, GDE ĆEŠ TAKO MLAD: Kuma poginulog pevača je bila sa njim u kolima smrti (FOTO)

Novosti online

07. 12. 2022. u 13:18

PEVAČ Sima Belenzada (29) iz Futoga u noći između ponedeljka i utorka izgubio je život vraćajući se iz Gajdobre svojoj kući. On je automobilom udario u drvo kraj puta i preminuo na licu mesta. Sa njim su u vozilu bile i dve njegove najbolje drugarice koje su, srećom, samo lakše povređene, ali sa bolom zbog Simine smrti ne mogu da se pomire.

ДУШО МОЈЕ ДУШЕ, ГДЕ ЋЕШ ТАКО МЛАД: Кума погинулог певача је била са њим у колима смрти (ФОТО)

Printscreen/Facebook

- De ćeš mi tako mlad? Dušo moje duše, kume moj - napisala je na društvenim mrežama N. V. koja je Simina prijateljica iz detinjstva, a koja je kobne večeri bila sa njim u automobilu.

Printscreen/Facebook

Ona nije jedina, pa se Simini prijatelji u neverici masovno opraštaju od njega ostavljajući emotivne poruke na svojim nalozima na društvenim mrežama.

- Počivaj u miru, dobri čoveče...

- Budi sa anđelima jer si voleo život, mnogo mi je žao...

- Sima Belenzada dobri moj brate... Zašto, zbog čega... Odgovor neću dobiti... Uvek ćeš biti u našim srcima... U mom posebno... Ostaje šok i neverica. I biće do kraja života... Simo brate, zaštooo...

- Otišao je naš dragi kolega, brat i dobar prijatelj Sima Belenzada. Mlad si otišao, Simice naš, nek te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici.

Podsetimo, Sima je najverovatnije preminuo zbog trenutka nepažnje i umora, a nije imao vezan sigurnosni pojas. On je iza sebe ostavio dvogodišnju ćerkicu, a inače je razveden.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MAĐARI NEĆE LAKO PUSTITI ŠVEDSKU U NATO Sijarto: Ponizili su naš narod, izjave njihovih političara nečasne i bez poštovanja