OVO JE POLICAJAC IZ ALIBUNARA KOJI SE UBIO: Iza sebe ostavio troje dece iz dva braka - Fejsbuk profil krije tugu

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

22. 11. 2022. u 14:25

POLICAJAC Goran Ilić (43) iz Alibunara, koji je jutros izvršio samoubistvo na radnom mestu, iza sebe je ostavio troje dece – 17-godišnjeg sina iz prvog braka i trogodišnje blizance iz drugog braka.

ОВО ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦ ИЗ АЛИБУНАРА КОЈИ СЕ УБИО: Иза себе оставио троје деце из два брака -  Фејсбук профил крије тугу

Foto Facebook

Niko od kolega i poznanika, sa kojima smo razgovarali, ne može ni da nasluti šta je moglo da ga dovede u takvo stanje da puca sebi u grudi i to na radnom mestu.

- Za svakoga može da se kaže bar jedna ružna reč, ali ne i za njega. Zaista je bio divan, porodičan čovek. Bio je pošten, miran i pomalo povučen. Čovek i policajac za primer – kaže nam jedna Ilićeva poznanica, koja je iznenađena vešću o njegovom samoubistvu.

I kolege, sa kojima je 19 godina radio u policiji, kažu da im nije delovao kao da ima neke probleme.

Ipak, poruke koje je objavljivao na svom „Fejsbuk“ profilu govore drugačije.

Na njegovoj profilnoj slici, koju je postavio još 2017. godine, piše: „Nisam ja za ovaj svet, al, eto, nemam gde…“

I jedan od njegovih poslednjih statusa nosi snažnu poruku: „Jel vas sramota kad je neko dobar prema vama, a vi ispadnete đubre na kraju? Trebalo bi.“, kao i „Najveća je snaga u onoga čoveka koji može da prećuti i kada je u pravu…“.

Kako je „Novostima“ rečeno u Višem javnom tužilaštvu, koje vodi ovaj slučaj, zasada je isključena mogućnost da se radi o ubistvu.

Naložena je obdukcija Ilićevog leša, nakon čega će biti preduzeti sledeći koraci.

Podsetimo, Goran Ilić, inače zamenik komandira Policijske stanice u Alibunaru, jutros je oko 6.30 časova izvršio samoubistvo u svojoj kancelariji hicem u grudi iz službenog pištolja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku