PODLEGAO POVREDAMA MLADIĆ POVREĐEN KOD BEGEČA: Uprkos naporima lekara, Vojislav izdahnuo tokom reanimacije

Lj. P.

15. 09. 2022. u 11:53

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, u toku noći 14. septembra primljeno je sedam pacijenata koji su dovezeni od strane Službe Hitne pomoći.

ПОДЛЕГАО ПОВРЕДАМА МЛАДИЋ ПОВРЕЂЕН КОД БЕГЕЧА: Упркос напорима лекара, Војислав издахнуо током реанимације

Foto: Tanjug

- Pacijent Vojislav J. (28) primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih traumatskih povreda glave i tela. Uprkos svim primenjenim merama reanimacije, nije dobijen pozitivan odgovor, te je nastupio smrtni ishod. Pacijent A. Đ. (23) primljen je sa politraumatskim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog tretmana, pacijent je hemodinamski stabilan i zadržan na bolničkom lečenju u KCV radi daljeg praćenja opšteg stanja uz ostale mere konzervativnog lečenja. Pacijent A. A. (25) primljen je sa lakšim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijent P. Đ. (18) primljen je sa lakšim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijent M. T. (21) primljen je sa telesnim povredama u vidi preloma kostiju lica.Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijentkinja P. B. (21) primljena je sa kontuzionim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje. Pacijentkinja V. M. (20) primljena je sa kontuzionim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje - saopšteno je iz PR službe KCV.

Podsetimo, u teškom sudaru koji se dogodio sinoć oko 22 časa, na ulasku u naseljeno mesto Begeč, iz pravca Futoga, jedna osoba je izgubila život, a četvoro povređeno. U nesreći su učestvovala dva putnička automobila i motociklista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)