"MOG SINA SU IZBOLI UTERIVAČI DUGOVA": Ispovest oca napadnutog Nišlije, policija traga za napadačima

D.Miljković

16. 07. 2022. u 14:05

PRETPOSTAVLjAM da su mog sina izboli uterivači dugova jer mi se žalio da mu prete. Nije ga napao niti povredio pas jer je staford obučen da ga štiti i čuva - ovako je za “Novosti” ispričao otac Miodrag Đorđević, otac povređenog M.Đ. za čiji se život bore lekari niškog UKC.

МОГ СИНА СУ ИЗБОЛИ УТЕРИВАЧИ ДУГОВА: Исповест оца нападнутог Нишлије, полиција трага за нападачима

Foto: D.M.

Povređeni je zadobio povrede po desnoj ruci, grudnom košu i glavi i priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju. Policija uveliko radi na otkrivanju napadača i rasvetljavanju svih okolnosti.

U centru Niša u petak uveče odigrala se prava drama kada su građani alarmirali policiju i Hitnu pomoć nakon što su na trotoatu pronašli nepomično telo u lokvi krvi. Prvobitno se mislilo da je povređenog napao pas pa se policija dala u potragu za njim. Međutim, kada je zbrinut u Urgentnom centru otkrili su da ima i ubodne rane.

- - Strašno sam zabrinut za život sina. Lekari su mi nakon operacije izjavili da je u kritičnom stanju i da ne znaju da li će uspeti da mu spasu ruku. Sumnjam da su ga izboli uterivači dugova jer mi se žalio da mu neki ljudi prete i traže pare.

Nisam to prijavio policiji jer mi je sin zabranio, ni on nije želeo da to učini. I sada me je policija pitala da li znam ko ga je ucenjivao i zbog čega ali nisam mogao da im pomognem, kaže otac Miodrag koji odbacuje mogućnost da je njegovog sina napao koga je udomio. Pas rase staford nekada je služio za borbe pasa ali ga je M.Đ. spasio i udomio kao i još na desetine pasa jer je bio njihov veliki zaštitnik. Pas koji je osumnjičen za napad ima tri noge.

- Taj pas je bio obučen da ga štiti a ne da ga napada. Pretpostavljam da je pokušavao da ga zaštiti, odvuče, nikada mu ne bi naškodio. Sin ga je svake večeri šetao. Imam informacije da je i pas izboden.

Odveli su ga u kafileriju i ne možemo da ga preuzmemo dok se ne okonča istraga, kaže Miodrag koji je nekada bio vlasnik lanaca mesara. On očekuje da se ovaj napad što pre rasvetli jer u na Obilićevom vencu, gde se napada dogodio, ima puno nadzornih kamera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju