UKLETO MESTO NA ADI: Na mestu gde je pronađeno Matejevo telo poginulo troje mladih (VIDEO)

Novosti onlajn

18. 05. 2022. u 12:39

NA mestu gde je pronađeno telo, za koje se sumnja da je telo nestalog Mateja Periša, pre par godina ugasila su se tri mlada života - Anastasije, Miloša i Nemanje.

УКЛЕТО МЕСТО НА АДИ: На месту где је пронађено Матејево тело погинуло троје младих (ВИДЕО)

Printscreen/Novosti

Tragedija na Adi Huji 2014. godine zavila je tri porodice u crno! 

Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) utopili su se kada je BMV sa šestoro mladih uleteo u Dunav sa šetališta na Adi Huji i to na gotovo istom mestu na kome je jutros pronađeno telo Mateja Periša.

 

 „BMV 325 kupe“ (BG 848 DN), kojim je upravljao Dušan Jovanović, izgubio je kontrolu i velikom brzinom direktno uleteo u Dunav. Prilikom uviđaja tragovi kočenja gotovo da nisu pronađeni. Dušan je na testiranju imao 0,85 promila alkohola u krvi i nije imao vozačku dozvolu. Kako je reka na tom delu dubine oko pet metara, automobil je brzo počeo da tone. Dušan, Milica i Luka su nekako uspeli da otvore vrata i isplivaju do obale. Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali njihovim prijateljima, nažalost, nije bilo spasa.

Danas je na tom istom mestu pronađeno telo za koje se sumnja da je nestali Splićanin, a vizuelnim pregledom utvrđena je velika podudarnost sa Matejom Perišem.

Identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, upoređivanjem DNK leđa sa DNK profilom oca nestalog Periša Nenadom Perišem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna