KONJ ULETEO U PUBLIKU, DŽOKEJ POVREĐEN: Na hipodromu u Sremskoj Mitrovici

S. K.

09. 05. 2022. u 07:45

SREMSKA MITROVICA - Tokom održavanja galopskih trka, juče na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici, konj je odbacio džokeja a zatim se zaleteo u masu.

КОЊ УЛЕТЕО У ПУБЛИКУ, ЏОКЕЈ ПОВРЕЂЕН: На хиподрому у Сремској Митровици

Foto Privatna arhiva

Kako su rekli očevici ovog nemilog događaja, posetioci su počeli u panici da vrište i beže, a jedna žena je pala u nesvest.

Da je došlo do incidenta na manifestaciji, za "Novosti" je potvrdila i Marijana Trnić, portparol Konjičkog kluba "Srem".

Ona je samo kratko rekla da je džokej povređen i prevezen u Opštu bolnicu u Sremsku Mitrovicu, ali da njegovo zdravstveno stanje nije poznato. 

Foto Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu za dan se dogodilo pet saobraćajnih nesreća