SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NOVOM SADU: Automobil se sudario sa drugim vozilom, pa završio na krovu (FOTO)

Novosti online

22. 11. 2021. u 09:54

NEPOSREDNO pre petlje Mišeluk, iz pravca Petrovaradina u Novom Sadu, oko 7.40 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj se jedan automobil prevrnuo na krov.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У НОВОМ САДУ: Аутомобил се сударио са другим возилом, па завршио на крову (ФОТО)

Lj.P.

Dr Nikolina Marić iz Hitne pomoći kaže da je njihova ekipa bila na licu mesta, ali nije bilo potrebe za intervencijom jer nema povređenih.

Na samom mestu sudara, neposredno pre skretanja za petlju Mišeluk, odnosno Kovid bolnicu, zbog prevrnutog automobila koji stoji na putu stvorile su se i manje gužve u saobraćaju u oba pravca.

Očevici koji su prošli pored mesta udesa navode da nije baš jasno kako je došlo do prevrtanja automobila, koji se prvo sudario sa drugim vozilom.

Više detalja o uzrocima nezgode očekuje se nakon uviđaja policije.

(021.rs)

BONUS VIDEO:

Saobraćajna nesreća na smederevskom putu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!