ZASADA neidentifikovana žena pešak poginula je danas na Mirijevskom bulevaru kada je automobil marke BMV, pod zasada nerazjašnjenim okolnostima, izleteo sa kolovoza i udario u stub ulične rasvete, a potom u nju.

Solo

17.11.2021. 13:34

Da li iko ima petlju i mozak u ovoj nasoj jalovoj Srbiji za Saobracaj da sredi taj nas divljacki mentalitet vozeci besne automobile pet puta od dozvoljene brzine ubijajuci neduzne pesake i prolaznike..Ocito zakon u saobracaju nevalja i to mora da se sredi pod hitno mnogo strozijim kaznama nego danas a i preventivi i vracanju na polaganju ispita i oduzimanje dozvole do kraja zivota za teske prekrsaje..Zavrsena prica

Joca

17.11.2021. 13:42

Još jedna nevina žrtva divljačke vožnje. Preterana brzina, mobilni i ko nastrada? - pešak na trotoaru! Koju če kaznu dobiti vozač? Godinu dana u kukuruzu u Padinskoj? Promenite zakon, pooštirite pravila, kažnjavajte, oduzimajte vozačke zauvek ljudima koji ubijaju nevine ljude. Na toj deonici može preko dana slobodno da sedi jedan saobraćajac i da naplaćuje kazne po ceo dan: redovno se skreće preko pune linije za radnju i pumpu, prolazi na crveno (jer Bože moj, žurba je), ne propuštaju pešaci, nepropisno se parkira na pešačkom i stanici, nedozvoljeno se skreće u ulicu koja i nije ulica (ali je na raskrsnici) i svako veče imamo koncert turiranja tjuniranih krševa koje voze neki neiživljeni likovi. Eto materijala za službe, samo nemojte da kažete da niste nadležni ili neinformisani.

Fikus

17.11.2021. 13:52

Nerazjašnjene okolnosti? Pa moja baba, koja nikad nije bila vozač, vidi da je uzrok nesreće DIVLJANJE bahatog vozača BMW ... Kojom brzinom je taj vozio da ovako razlupa BMW? I šta će se desiti? Dobiće godinu ili max dve zatvora, ako uopšte bude kažnjen zatvorom jer sudije sve više pribegavaju dogovoru o priznanju krivice pa izriču uslovne kazne (naravno, uz pristojan iznos u koverti) ... A to što su neka deca ostala bez majke, što je porodica zavijena u crno koga briga ...

Goran

17.11.2021. 14:07

Može li neko zaštititi građane? Šta je sa primenom zakona? Ima li ko da kontroliše saobraćaj ili se radno vreme otaljava po kancelarijama policijskih stanica.

Bojan

17.11.2021. 21:58

Strašno. Šta se ovo dešava? Kakve su to bahate vožnje? Da li su blage kazne. Narod gine? Dokle gospodo? Dajte da ih strpamo tamo gde im je mesto, pa makar više nevideli svetlost dana.

Aleksandar

18.11.2021. 13:21

Živim u okolini Mirijevskog bulevara i svakodnevno šetam istim. Na potezu od Crkve na kraju Bulevara pa do MOL pumpe nema niti jednog ležećeg policajca. Ljudi divljaju kolima, dve trake zaleću se i po 100km/h. Ovo je žalosno što je pešak izgubio život, ali gradska, opštinska vlast, ili ko je već zadužen za ovu ulicu podhitno da se reši problem, ublizini su osnovna i srednja škola, nedaj Bože da se opet nešto ovako desi.