PRVA FOTOGRAFIJA NESREĆE U HRVATSKOJ: Auto potpuno smrskan, poginulo troje mladih iz Srbije (FOTO)

Novosti online

22. 10. 2021. u 18:02

BLED u licu kao kreč i u totalnom šoku dočekao je 25-godišnji vozač kamiona s prikolicom danas posle 16 sati policiju i Hitnu pomoć nakon što je, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Okučana, a u kojoj su život izgubile tri osobe!

ПРВА ФОТОГРАФИЈА НЕСРЕЋЕ У ХРВАТСКОЈ: Ауто потпуно смрскан, погинуло троје младих из Србије (ФОТО)

Foto: Arhiva VN

Kako hrvatski mediji prenose, oko 16 sati do nesreće je došlo na autoputa A3 i to u trenutku dok je 25-godišnji vozač kamiona hrvatskih tablica , a na koji je bila zakačena prikolica na sprat za prevoz vozila, nameravao sići sa autoputa.

No u tom je trenutku, došlo do sudara sa vozilom srpskih tablica u kojem su bila dvojica mladića starih 38 i 35 godina i jedna devojka, navodno članovi iste porodice iz Srbije. Od siline naleta, podlegli su nažalost zadobijenim povredama.

Hrvatski vozač kamiona trenutno se nalazi u policiji na ispitivanju kako bi se čula njegova strana priče i usporedila s dinamikom utvrđenog užasa na mestu nesreće. Neslužbeno se saznaje da je prošao alkotest, ali će finalnu reč dati analiza krvi i urina koji će mu biti izuzeti narednih sati, prenosi Jutarnji. hr.

Takođe, tela tragično preminulih osoba po dovršetku uviđaja biće odvezena na obdukciju u bolnicu kako bi se potvrdili njihovi identiteti kao i uvidelo je li možda vozaču srpskog vozila pozlilo tokom vožnje ili je, pak, nešto drugo kumovalo tragediji poput kvara na vozilu, puknuća gume, klizavog kolovoza od kiše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili