SAOBRAĆAJNA NESREĆA U PARAĆINU: Vozio pijan, pa izazvao sudar

Z. Rašić

29. 09. 2021. u 15:24

PARAĆINSKA policija odredila je zadržavanje tridesetsedmogodišnjem muškarcu iz Paraćina za kog je utvrdila da je vozio "mazdu" sa 2,07 promila alkohola u organizmu i da se, pritom, sudario sa «fiatom» kojim je upravljao dvadesetogodišnji mladić.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У ПАРАЋИНУ: Возио пијан, па изазвао судар

Foto: D. N.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač "mazde" je lakše povređen, a utvrđeno je da je upravljao automobilom iako mu je vozačka dozvola oduzeta, saopšteno je iz Policijske uprave u Jagodini.

Protiv njega će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POŽAR NA VRAČARU: Ima povređenih, Hitna na terenu