SRPSKA GLUMICA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NEZGODU: Slomljeno joj je pet rebara - ustanovili su joj i koronu

Novosti online

28. 09. 2021. u 13:39

PETAR, sin glumice Vesne Pećanac i filmskog reditelja Živka Nikolića, otkrio je na Fejsbuku da je njegova mama imala saobraćajnu nezgodu i da je tom prilikom otkriveno da je pozitivna na koronu.

СРПСКА ГЛУМИЦА ДОЖИВЕЛА САОБРАЋАЈНУ НЕЗГОДУ: Сломљено јој је пет ребара - установили су јој и корону

Foto: Printskrin / zeljko puzovic

- Keva mi imala saobraćajku juče. Klepio je auto i slomio joj pet rebara. U Kliničkom centru joj konstatovali pozitivnost na kovid i sad je onako slomljenu prebacuju u Kovid bolnicu u Bataji. To znači da neću moći da je posetim. Drž se, Veki - napisao je Petar.

Inače, Vesna je bila udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima "Čudo neviđeno" i "Lepota poroka". Publika je dobro pamti i kao Jeku iz serije "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo", a veliki deo karijere provela je u "Ateljeu 212".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!