UTOPIO SE U PLIĆAKU IAKO JE BIO PLIVAČ: Kolege u šoku nakon što se Zlatko udavio u Grčkoj - reanimacija trajala 45 minuta!

V. I.

26. 07. 2021. u 20:51

IZVRŠNI direktor za proizvodnju u gornjomilanovačkom rudniku olova i cinka "Kontango" Zlatko Belić (53) utopio se u nedelju u grčkom letovalištu Sarti.

УТОПИО СЕ У ПЛИЋАКУ ИАКО ЈЕ БИО ПЛИВАЧ: Колеге у шоку након што се Златко удавио у Грчкој - реанимација трајала 45 минута!

Foto: Facebook

Iako je bio plivač, nastradao je u plićaku. Zlatko je iza sebe ostavio suprugu i dete, koji su zajedno sa njim bili na letovanju, o čijem se povratku pobrinula kompanija u kojoj je Belić bio zaposlen.

- Još smo u šoku i ne možemo da verujemo šta se dogodilo. Kolege ne mogu da prihvate ovaj gubitak. Zamislite tek onda kako je porodici - rekli su nam u ponedeljak u rudniku. - Kompanije će se pobrinuti za porodicu, a komemorativni skup će biti održan narednih dana.

Na društvenim mrežama brzo se proširila vest o stradanju Belića. Neki od komentara ljudi koji su trenutno u grčkom letovalištu govore da se prethodnih dana Sartiju utopilo nekoliko ljudi, i to, navodno, zvog nešto većih talasa, koji stvaraju udubljenja pri samoj obali, pa i dobri plivači brzo gube tlo pod nogama.

- Utopio se od talasa u plićaku, iako je bio plivač. Ne znamo više detalja, ali čudno nam je sve to, jer brzo su ga izvukli iz vode, a reanimacija je trajala 45 minuta - navode Belićeve kolege i dodaju da je Zlatko sigurno bio zdrav, jer je nedavno obavio lekarski pregled, na koji svi zaposleni idu dvaput godišnje.

Šta je tačan uzrok utapanja Belića utvrdiće istraga i obdukcija, koja će biti u utorak urađena. Mesto i vreme sahrane još nisu poznati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024