ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR NA MESTU NESREĆE U SEVOJNU - Očevici: Pravo je čudo da je iz potpuno smrskanog auto neko izašao živ! (FOTO)

N. JANKOVIĆ

26. 07. 2021. u 13:41

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila u Sevojnu u ponedeljak u 5.45 ujutru, stradala je Novosađanka S.Đ. stara 35 godina, njen suprug N. Đurđević (38) zadobio je teške telesne povrede i zbrinut je u Opštoj bolnici u Užicu odakle je prebačen na Banjicu, dok je njihovo dete, šestogodišnji A.Đ. prema rečima lekara van životne opasnosti.

ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОР НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ У СЕВОЈНУ - Очевици: Право је чудо да је из потпуно смрсканог ауто неко изашао жив! (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Porodica je bila u automobilu „reno senik“, koji se sudario sa autobusom „Bečej prevoza“ koji saobraća na lokalnoj relaciji Užice – Sevojno.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu nedaleko od „Valjaonice bakra“ u Sevojnu, a prema nezvaničnim podacima iz istrage, vozilo „reno senik“ je najverovatnije, pod još nerazjašnjenim okolnostima, krećući se iz pravca Užica prema Požegi prešlo u levu kolovoznu traku.
- Vozač autobusa je bežao u desnu stranu, do same ivice puta videvši da automobil ide direktno u njega, ali se užasna nesreća više nije mogla izbeći – svedoče ljudi iz kolone na sevojničkoj magistrali.

Foto: Privatna arhiva

 

U trenutku sudara sa autobusom, u automobilu su se aktivirali vazdušni jastuci, a nesrećna žena bila je živa kada je hitna pomoć stigla na mesto nesreće.

- Uprkos svim naporima medicinara da je spasu, povrede su bile teške i pacijentkinja je preminula nedugo posle prijema u bolnicu – rečeno je „Novostima“ u Zdravstvenom centru Užice – Vozač je posle ukazane pomoći prebačen na ortopediju u Beogradu, na Banjicu. Dete je zadržano na Dečijem odeljenju užičke bolnice, na daljoj opservaciji je, u stabilnom stanju, ali je potrebno videti da li ima unutrađnjih povreda.
Putnici koji su se zatekli u nepreglednoj koloni vozila posle udesa, svedoče da je pravo čudo što je iz potpuno smrskane olupine neko izašao živ. „Reno senik“ je potpuno uništen, a prizor na magistrali bio je zastrašujući.
Automobil porodice iz Novog Sada bio je pun prtljaga, po svoj prilici, oni su se preko Zlatibora i dalje kroz Užice i Sevojno, vraćali se sa letovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!