PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu jutros je uložilo žalbu KV veću Prvog osnovnog suda na odluku o tome da Lazar G., vozač sitroena koji je pokosio oca i dvoje dece na Karaburmi da se brani sa slobode, potvrđeno je "Novostima" u ovoj instituciji.

Milvas

23.07.2021. 12:17

Zašto u samom startu nije objavljeno ime sudije. Šta to znači nezavisno sudstvo? Znači li to da mogu da sude kako hoće a da nikome ne polažu račun. I dokle to?

Goran

23.07.2021. 12:29

Dakle, sudiji koji je pustio nesavesnog, i za ista dela ranije osuđivonog vozača, naći radno mesto u nekoj piceriji, da se čovek batali posla koji ne zna da radi...

Djordje

23.07.2021. 12:49

Zasto nema sudijskog obrazlozenja u kojem navodi razlog pustanja na slobodu ovog vozaca koji je usmrtio i pobegao sa lica mesta? Pritom ima prijava iz proslosti da se bahato ponasa i da je kaznjavan zbog saobracajnih prekrsaja i nasilnicke voznje?! Nema ni jednog osnova za njegovo pustanje na slobodu?! Dokaz ciste korupcije sudstva i sudije cije se ime krije? Mesto da mediji razotkrivaju i pisu o sudijama cije su prsude cudne i van svake pameti?!