DVOJE dece, braća od 9 i 4 godine večeras je povređeno u saobraćajnoj nesreći u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi.

Nikola

18.07.2021. 21:04

Ovakve stvari će se sve više dešavati ako se ne preduzmu hitne akcije. Prva akcija je promena zakona i automatski zatvor od 5 godina za onoga ko pobegne sa mesta nesreće. Sudije treba samo da konstatuju da je pobegao a onda preko toga kazna za prekršaj

Falkone

18.07.2021. 22:44

Silina udara je mlađeg dečaka odbacila i skroz ispod prednjeg dela automobila koji je bio parkiran na trotoaru. Pošto je bio zaglavljen komšije su zajedničkim snagama podigle rukama automobil i izvukle povređeno dete. Starije dete ima teške povrede u vidu otvorenog preloma natkolenice i baze lobanje. Molim tužilaštvo i sud da rade svoj posao i maksimalno kazne ovog nečoveka i sve slične njemu i da ih ne puštaju na slobodu do okončanja postupka i da im ne daju nikakve oportunitete, olakšavajuče okolnosti i slične besmislice. I da sa istom strogoćom kažnjavaju bez obzira da li je slučaj medijski propraćen ili ne.

CESS

19.07.2021. 15:37

Bio sam na licu m,esta u prodavnici ipred koje su udareni decaci mnebih izlazio sa detaljima nemogu nije mi ni palo napamet da slikam ili snimam ali moram da kazem ul. Marije Gregora je osvetljena ko neki parkic uvece/nocu manijaci koji nezarezuju pesacki autobusi ,ulicom idu 3 linije 2 dupla 16 i 23 i 25 da nije osvetljena kako dolikuje vasi fotografi ekipe kada je druga hitna 3-6 in posle prve stigla posle policije i to 4-5 kola koja su odmah stizala jedna po jedna onaj koji je vozio golfa dvojku teget ubicu koji ovaj put nije uspeo ljudi sto niste bili tamo jedno dete je baceno udarcem ispod parkiranog auta a drugo 10-15 metara na ulici dalje ili vucen nosen na haubi(bio sam na kasi u prodavnici) da je stao nebi stigla ni policija ili bi pustila da ga obesimo na licu mesta pa makar bio moj brat rodjeni prizor pesacki papuca malog deteta kisobran polomljen druga papuca 10-12 metara desno cosak sa Pana Djuukica a veca patika 5 metara od kisobrana sa druge strane ulice UZAS!!!za ovo samo zato sto su hvala bogu zivi minimum mora dozivotna ulica 2 min i manje prazna bila!!!zakon nas nije u skladu ni sa vremenom ni sa sadasnjom civilizacijom.Ako se ne stavi semafor osvetli ulica ovo ce se ponoviti svaki dan/vece skripa guma kod bas tog pesackog ima jedan semafor do predzadnje ovako sa vrh mozga mozda jos 1 kod zadnje gde je raspad sistema dve trake ulica za automobile ali mora gsb samo to zahteva kod svakog coska semafor!!!!