POŽAR KOD KRUŠEVCA: Vatrogasci intervenisali - na sreću nije bilo povređenih

S. B.

14. 07. 2021. u 15:22

POŽAR u naseljenom mestu Mudrakovac kod Kruševca zahvatio je travu, nisko rastinje, četiri voćnjaka, jedan zasad malina i parcelu sa slamom na površini od oko tri hektara.

ПОЖАР КОД КРУШЕВЦА: Ватрогасци интервенисали - на срећу није било повређених

Foto: S. B.

Intervenisala je ekipa Vatrogasno-spasilačke jedinice koja je uspela da juče popodne likvidira požar u kome, na sreću nije bilo povređenih i stradalih lica.

Ovo je, inače, bio drugi požar na otvorenom prostoru koji je u kruševačkom kraju izbio za protekla 24 sata. I prethodnih dana vatrogasci su često izlzili na teren zbog vatre na njivama,oranicama, a prekjuče se intervenisalo u čak 7 slučajeva.

Kako su “Novosti” objavile, u požaru je stradao Ljubodrag R.(78),meštanin sela Lopaš kod Trstenika, proizvođač mleka i proizvoda od sira. Veruje se da je preminuo od posledica ugušenja dimom, a kada je video da se vatra širi,pokušao je u jednom trenutku i da zaštiti i tuđ zabran.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POŽAR NA VRAČARU: Ima povređenih, Hitna na terenu