"NE ZNAMO DA LI IMA OPASNIH MATERIJA" U Luci Beograd gori magacin sa plastikom, požar gasi 46 vatrogasaca - delovaće i sa vode (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

14. 07. 2021. u 08:10

MNOGO plastike, gume, tekstila i ostale robe u ovom trenutku gori u velikom požaru koji je rano jutros zahvatio carinski magacin u Luci Beograd, na uglu ulica Žorža Klemansoa i Dunavske.

НЕ ЗНАМО ДА ЛИ ИМА ОПАСНИХ МАТЕРИЈА У Луци Београд гори магацин са пластиком, пожар гаси 46 ватрогасаца - деловаће и са воде (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.Anđela

- Još nemamo preciznu informaciju šta je unutra, da li postoji opasnih materija još ne znamo, ali uspešno dejstuvjemo u ovom trenutku i nadamo se brzoj lokalizaciji - izjavio je jutros za Pink komandant Vatrogasne brigade Miloš Majstorović.

Foto: M.Anđela

Na gašenju požara angažovano je 46 vatrogasaca sa 13 vozila, dok bi Dunavom trebalo da dođe i vatrogasni brod sa 50 vatrogasaca-spasilaca koji će vatrenu stihiju da pokušaju da ugase sa druge strane magacina.

Foto: M.Anđela

Plamen je rano jutros zahvatio prostor veći od 700 kvadratnih metara na tri etaže.

Koliko je poznato nema povređenih.

- Među vatrogascima nema povređenih. Za radnike Luke Beograd još nemamo informaciju, nadam se da ih nema - rekao je Majstorović.

Uzrok požara biće utvrđen nakon istrage, odnosno, kako je dodao komandant Vatrogasne brigade, to bi trebalo da bude u narednih desetak dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)