"NE ZNAMO DA LI IMA OPASNIH MATERIJA" U Luci Beograd gori magacin sa plastikom, požar gasi 46 vatrogasaca - delovaće i sa vode (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

14. 07. 2021. u 08:10

MNOGO plastike, gume, tekstila i ostale robe u ovom trenutku gori u velikom požaru koji je rano jutros zahvatio carinski magacin u Luci Beograd, na uglu ulica Žorža Klemansoa i Dunavske.

НЕ ЗНАМО ДА ЛИ ИМА ОПАСНИХ МАТЕРИЈА У Луци Београд гори магацин са пластиком, пожар гаси 46 ватрогасаца - деловаће и са воде (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.Anđela

- Još nemamo preciznu informaciju šta je unutra, da li postoji opasnih materija još ne znamo, ali uspešno dejstuvjemo u ovom trenutku i nadamo se brzoj lokalizaciji - izjavio je jutros za Pink komandant Vatrogasne brigade Miloš Majstorović.

Foto: M.Anđela

Na gašenju požara angažovano je 46 vatrogasaca sa 13 vozila, dok bi Dunavom trebalo da dođe i vatrogasni brod sa 50 vatrogasaca-spasilaca koji će vatrenu stihiju da pokušaju da ugase sa druge strane magacina.

Foto: M.Anđela

Plamen je rano jutros zahvatio prostor veći od 700 kvadratnih metara na tri etaže.

Koliko je poznato nema povređenih.

- Među vatrogascima nema povređenih. Za radnike Luke Beograd još nemamo informaciju, nadam se da ih nema - rekao je Majstorović.

Uzrok požara biće utvrđen nakon istrage, odnosno, kako je dodao komandant Vatrogasne brigade, to bi trebalo da bude u narednih desetak dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina