AKCIJA POLICIJE U NIŠU: Zaustavljena 52 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola

J. Ć.

05. 07. 2021. u 15:24

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli saobraćaja tokom vikenda, zaustavili su 52 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У НИШУ: Заустављена 52 возача који су возили под дејством алкохола

Foto: N. Skenderija

Policija je na ulicama Niša iz saobraćaja isključila četrdesetdevetogodišnjeg vozača mopeda koji je vozio sa 1,87 promila alkohola u organizmu, kao i tridesetogodišnju ženu koja je "reno tvingom" upravljala sa 1,84 promila alkohola u organizmu.

Zaustavljen je i četrdesetšestogodišnji vozač "opela" kojem je izmereno 1,57 promila alkohola u organizmu, kao i četrdesetjednogodišnji vozač koji je "reno tvingo" vozio sa 1,45 promila alkohola u organizmu.

Takođe, saobraćajna patrola zatekla je dvojicu vozača, starosti 34 i 29 godina, koji su upravljali sa 1,43 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetpetogodišnjeg muškarca koji je upravljao "folksvagenom" sa 1,40 promila.

Niška policija isključila je iz saobraćaja, na auto-putu kod Aleksinca, dvadesettrogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom sa 1,41 promilom alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Apelujemo na vozače da ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola i poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i tuđ život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)