PIJAN IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: U sudaru kod Smedereva povređeno šest osoba

J.I.

24. 05. 2021. u 12:20

U SAOBRAĆAJNOJ nezgodi koja se dogodila u nedelju uveče na obilaznici kod Smedereva povređeno je šest osoba.

ПИЈАН ИЗАЗВАО САОБРАЋАЈНУ НЕСРЕЋУ: У судару код Смедерева повређено шест особа

Foto: J. I.

Srećom, povređeni su zadobili lakše telesne povrede. Saobraćajnu nezgodu izazvao je  P.T (34) koji je, u stanju teške alkoholisanosti sa 1,87 alkohola u krvi, svojim vozilom „citroen“ požarevačkih registarskih oznaka, prešao u suprotnu trak. Tako je došlo do udesa s „opelom“ kojim je upravljao M.M. (22).  

Vozaču „citroena“ P.T određeno je zadržavanje od 24 sata, a policija će protiv njega podneti krivičnu priavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja - saznajemo u PU Smederevo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)