SRČA I POLOMLJEN INVENTAR NA SVE STRANE: Ovako izgleda Beton hala nakon divljanja huligana (VIDEO)

Novosti online

23. 05. 2021. u 17:59

GRUPA razularenih huligana sinoć je napravila haos u beogradskoj Beton hali, gde su lomili izloge, a potom i tukli prisutne građane.

СРЧА И ПОЛОМЉЕН ИНВЕНТАР НА СВЕ СТРАНЕ: Овако изгледа Бетон хала након дивљања хулигана (ВИДЕО)

Foto: M. Anđela

I danas se u Beton hali vide posledice varvarskog ponašanja, pa ljude koji su došli da uživaju u lepom danu dočekuje srča i razbijeni inventar.

Policija je sinoć uhapsila čak 130 huligana, a danas su u Prekršajni sud u Beogradu privedena 57 okrivljenih. Do popodneva je osuđeno njih 22 zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Okrivljenima koji su do sada osuđeni, izrečene su kazne od 30.000 dinara zbog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje ili 10.000 dinara zbog remećenja javnog reda i mira.

U pitanju su punoletnu građani, a među sinoć provedenima bilo je i maloletnika, koji će posebno odgovarati.

Do incidenata je došlo u subotu uveče, nakon proslave šampionske titule FK Crvena Zvezda u prisustvu nekoliko hiljada navijača, kada se veća grupa se izdvojila od prisutnih i krenula da pravi nerede u "Beton hali", gde su u baštama restorana sedeli gosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)