MINISTAR VULIN O DIVLJANJU HULIGANA U BETON HALI: Ovo se više neće tolerisati i nikada više neće desiti - obrukali su naš grad

Novosti onlajn

23. 05. 2021. u 09:58

MINISTAR Aleksandar Vulin poručio je da osobe umešane u divljanje huligana Crvene zvezde i Partizana zaslužuju najoštrije kazne.

МИНИСТАР ВУЛИН О ДИВЉАЊУ ХУЛИГАНА У БЕТОН ХАЛИ: Ово се више неће толерисати и никада више неће десити - обрукали су наш град

Foto: P. Mitić

Oko 130 osoba, mahom navijača Crvene zvezde, uhapšeno je posle tuče kod beogradske "Beton" hale, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Vulin je rekao da će imovinska zaštita, zaštita zdravlja, časti, svakog građanina Beograda i gosta Beograda biti zagarantovana.

- Ovo se više neće tolerisati, ovo se nikada više neće desiti. Ovaj ološ koji je obrukao i naš grad i Crvenu zvezdu i proslavu, ne zaslužuje ništa osim da bude najoštrije kažnjen - istakao je Vulin.

Ministar je rekao da su među privedenima mahom navijači Crvene zvezde i da korona posustaje, ali ne i ljudska glupost.

Do nereda je došlo tokom proslave titule fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji su se sukobili sa obezbeđenjem, koje su činili navijači Partizana. Huligani su lomili inventar, a uplašeni gosti su se sakrili u ugostiteljskim objektima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)