“NOVOSTI” SAZNAJU: Telo uočili meštani, bilo je kod splava na Velikoj Moravi

S. B.

22. 05. 2021. u 21:12

TELO muškarca čiji identitet još uvek nije poznat, uočili su na lokalitetu Sastavci kod Varvarina(na slici) meštani sela Varvarin i to nedaleko od splava na Velikoj Moravi,saznaju “Novosti”.

“НОВОСТИ” САЗНАЈУ: Тело уочили мештани, било је код сплава на Великој Морави

Foto: N. P.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo: naložena je obdukcija i ona će se obaviti u Opštoj bolnici Kruševac. I ekipa Doma zdravlja iz Varvarina angažovana je logistički,na terenu.

-U ovom trenutku je teško odrediti koliko je telo muškarca bilo u vodi, policija pokušava da putem drugih tragova dođe do više detalja i informacija-navodi nezvanično izvor “Novosti”.-Telo jeste bilo blizu obale,ali postoji mogućnost da je isplivalo posle nekog dužeg vremena u vodi ili da je doplutalo i da se zaglavilo kod obližnjeg drveta.

Prema nezvaničnim saznanjima sa lica mesta, za sada nema konkretnih tragova na telu koji mogu da upute na uzrok smrti,pa se očekuje da rezultati obdukcije pruže više odgovora. Pre samo pet dana, u kanalu u Železničkoj ulici nađeno je telo NN lica ženskog pola, ali je policija vrlo brzo otkrila identitet. Ispostavilo se da je u pitanju Pejka Radović(62) iz Priboja,čiji je nestanak porodica prijavila 6.maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju