VELIKA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU: U lokalu zatekli muškarca s poternice - Zaplenjeno pet kilograma heroina, oružje, eksploziv (FOTO/VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2021. u 13:17

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u opsežnoj akciji zaplenili su više od pet kilograma heroina i uhapsili L. B. (1989), N. L. (1988) i N. M. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У БЕОГРАДУ: У локалу затекли мушкарца с потернице - Заплењено пет килограма хероина, оружје, експлозив (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: MUP

Policija je, u jednom ugostiteljskom objektu na Voždovcu, prilikom kontrole osumnjičenih  ustanovila da je za L. B. raspisana međunarodna poternica.

Daljim radom, a pregledom automobila „golf“, koji su koristili N. L. i N. M. pronađeno je oko 150 grama heroina i oko 300 grama smese za uvećanje mase narkotika.


Takođe, policija je u kući u okolini Sopota, u kojoj neprijavljeno borave N. M. i L. B., u zidu, u „šteku“ koji se elektronski otvara, pronašla oko pet kilograma heroina, oko 18 kilograma smese za uvećanje mase narkotika, dva revolvera, pištolj i škorpion sa prigušivačem, 10 kocki plastičnog eksploziva ukupne težine jedan kilogram, 126 komada municije različitog kalibra, tri prese, aparat za vakumiranje i veću količinu novca. Policija je zaplenila i dva automobila.


Protiv N. M. i L. B. biće podneta i krivična prijava kojom se terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni L. B. sproveden je na izdržavanje zatvorske kazne, dok je osumnjičenima N. L. i N. M. određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti