NOVOSAĐANKA SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA ZA VOLANOM: u Južnobačkom okrugu za dan otkriveno 305 saobraćajnih prekršaja

Novosti online

07. 05. 2021. u 21:30

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je, 6. maja, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 305 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno osam vozača i tri vozila, a zadržan je jedan vozač, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

НОВОСАЂАНКА СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА ЗА ВОЛАНОМ: у Јужнобачком округу за дан откривено 305 саобраћајних прекршаја

Foto: P. Milošević

Novosađanka, koja je u Bačkom Petrovcu vozila automobil pod dejstvom alkohola, tereti se i za nasilničku vožnju, jer je imala više od dva promila alkohola u organizmu. Ona će, uz prekršajnu prijavu, biti privedena nadležnom prekršajnom sudiji.

U protekla ekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se pet saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba lakše povređena. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodile su se tri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba zadobilo lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja