UKRAO NOVAC SA TEZGE NA PIJACI: Uhapšen muškarac u Zemunu

Z. U.

20. 04. 2021. u 09:28

U ZEMUNU je uhapšen 20 - godišnji muškarac koji je sa jedne tezge na pijaci od žene koja na njoj radi, ukrao torbu u kojoj je bilo oko 9.300 dinara, mobilni telefon i lične stvari prodavačice.

УКРАО НОВАЦ СА ТЕЗГЕ НА ПИЈАЦИ: Ухапшен мушкарац у Земуну

Foto: Depositphotos

Policijski isnspektori iz stanice Zemun, koji nisu bili na dužnosti i reagovali su na vapaje žene koja je trčala Kejom oslobođenja i vikala “držite lopova”. Dvoje inspektora je primetilo muškarca sa torbom koji beži. Odmah su pošli za lopovom, koji je sustignuti i uhapšen u Zmaj Jovinoj ulici. Torba sa novcem, telefonom i ličnim dokumentima vraćena je ženi koja za život zarađuje prodajući namirnice na tezgi na pijaci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)