LESKOVČANINU PRESEO DUBAI: Sat držao u džepu, račun u koferu, a kad su videli koliko košta, carinici su ga odmah oduzeli!

J. D. LJ.

16. 04. 2021. u 22:27

NA beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", carinici su sprečili krijumčarenje luksuznog sata marke "Frank Miler", vrednog oko 36.000 evra.

ЛЕСКОВЧАНИНУ ПРЕСЕО ДУБАИ: Сат држао у џепу, рачун у коферу, а кад су видели колико кошта, цариници су га одмах одузели!

Foto: Uprava carine

- Ručni sat otkriven je u prtljagu Leskovčanina, koji se sa porodicom vratio u Srbiju, letom iz Dubaija - saopšteno je iz Uprave carine. - Sat je nađen u džepu sakoa, koji je on imao na sebi, a u prtljagu je pronađena originalna kutija sa računom iz kojeg se vidi da je kupljen prethodnog dana za 35.795 evra.

Na pitanje carinika zašto ga nije prijavio, putnik je rekao da nije znao da treba da prijavi sat koji je kupio za sebe. Protiv njega je pokrenut prekršajni postupak, a sat je privremeno zadržan do okončanja postupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dragan

17.04.2021. 10:33

Pa prosvetlite nas koja je granična cifra za koju čovek sme sebi da kupi ručni sat. Čisto da u neznanju još neko ne kupi sebi preskup sat.