HITNA MERA PREDSEDNIKU PREKRŠAJNOG SUDA U VALJEVU: Zabrana prilaska izrečena zbog opasnosti od nasilja u porodici

B. P.

06. 04. 2021. u 13:30

PREDSEDNIKU Prekršajnog suda u Valjevu Z. S., izrečene su hitne mere zabrane prilaska njegovoj bivšoj emotivnoj partnerki u trajanju od 48 časova, zbog psihičkog nasilja.

ХИТНА МЕРА ПРЕДСЕДНИКУ ПРЕКРШАЈНОГ СУДА У ВАЉЕВУ: Забрана приласка изречена због опасности од насиља у породици

Foto: D. Krunić

Osnovni sud u Valjevu zabranu prilaska produžio je za još 30 dana.

Nezvanično, predsednik Prekršajnog suda je pod dejstvom alkohola lupao na vrata i pokušavao da uđe u stan bivše emotivne partnerke, koja je zbog toga pozvala policiju.

- Policijska uprava u Valjevu na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici dostavila je Osnovnom tužilaštvu izveštaj povodom prijave koju je 31. marta u ranim jutarnjim časovima podnela ženska osoba protiv predsednika Prekršajnog suda u Valjevu Z. S. zbog psihičkog nasilja. Policijski službenik je procenio da rizik od neposredne opasnosti od nasilja u porodici postoji, nakon čega su Z. S. izrečene hitne mere privremene zabrane da kontaktira i prilazi bivšoj emotivnoj partnerki u trajanju do 48 časova, dok je po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva Osnovni sud u Valjevu mere produžio na period od 30 dana” – objavile su internet-novine “kolubarske.rs” odgovor Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu dostavljenom na njihov zahtev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)