VEZALI SU ME I TUKLI, NI SAD SE NE OSEĆAM DOBRO: Oglasila se žrtva Aleksandra Čabarkape i otkrila detalje razbojništva u Loznici

Novosti onlajn

03. 04. 2021. u 17:14

KUĆEPAZITELJ M. B., koji je povređen u upadu Aleksandra Čabarkape i još četvorice razbojnika u kuću u Loznici, odakle su ukrali oko 300 evra, ispričao je da su se oni predstavili kao policajci.

ВЕЗАЛИ СУ МЕ И ТУКЛИ, НИ САД СЕ НЕ ОСЕЋАМ ДОБРО: Огласила се жртва Александра Чабаркапе и открила детаље разбојништва у Лозници

Foto: Instagram

Da podsetimo, Čabarkapa, N. M. (31) i S. Đ. (45) iz Beograda, kao i A.N. (41) iz okoline Loznice i Z. G. (30) iz Mostara uhapšeni su zbog razbojništva, koje su počinili predstavljajući se kao policajci.

Oni su kućepazitelja M.B. i muškarca (43) koji je rođak vlasnika kuće, tukli, vezali i zaključali u tuš kabinu, kako bi ukrali novac za koji su verovali da postoji u kući. Jedan od njih uspeo je da se oslobodi, pobegne kroz prozor iz kupatila i pozove policiju.

- Upali su i s vrata počeli da viču: "Gde su migranti, nemoj da se praviš lud! Imamo dojavu da su tu". Zbunio sam se, a oni su počeli da me pesniče. Potom su me vezali, tukli, evo ni sad se ne osećam dobro. Povređen sam i ja i rođak vlasnika kuće, bili smo i u bolnici i davali smo izjave nadležnima - rekao je M.B.

- Domaćin je u 20.10 te večeri otišao da poseti prijatelja u susednom selu, a oni su uleteli posle 10 minuta, sigurno su čekali da on ode - ispričao je još uvek vidno uznemiren M. B.

Inače, vlasnik kuće je devizni penzioner.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)