UHAPŠEN AVGANISTANAC KOJI JE LOMIO KRST NA SPOMENIKU: Kod sebe imao i drogu, a to mu nije jedini prekršaj

Novosti online

28. 03. 2021. u 09:44

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su sinoć pronašli i priveli dvadesetosmogodišnjeg državljanina Avganistana koji se tereti da je oštetio spomenik na Savskom trgu.

УХАПШЕН АВГАНИСТАНАЦ КОЈИ ЈЕ ЛОМИО КРСТ НА СПОМЕНИКУ: Код себе имао и дрогу, а то му није једини прекршај

Foto: N. Skenderija/P. Milošević

Kako se sumnja on je, juče u popodnevnim časovima na Savskom trgu, odlomio deo spomenika, a zatim pobegao.

Policija ga je ubrzo pronašla, a pregledom lica pronađene i zaplenjene su i manje količine marihuane i materije za koju se sumnja da je opojna droga hašiš.

Takođe, policija je utvrdila da je on prekršio i obavezu napuštanja Republike Srbije u roku koji mu je određen.

Dvadesetosmogodišnjaku je određeno zadržavanje u službenim prostorijama policije i on će, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, biti predat sudiji za prekršaje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)