BIO SAM NA POLIGRAFU NA MOJ IZRIČIT ZAHTEV: Prva izjava Lečića posle saslušanja u policiji!

Tanjug

26. 03. 2021. u 22:16

GLUMAC Branislav Lečić, nakon informativog razgovora u policiji povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao, izjavio je za Tanjug da je zadovoljan profesionalnim pristupom koji su pokazali službenici policijske uprave i postupajući zamenik javnog tužioca.

БИО САМ НА ПОЛИГРАФУ НА МОЈ ИЗРИЧИТ ЗАХТЕВ: Прва изјава Лечића после саслушања у полицији!

Foto: Z. Jovanović

- “Moja izjava je data tamo gde treba. Poligrafsko ispitivanje je obavljeno na moj izričit zahtev i sve informacije za koje je javnost zainteresovana u vezi ovog slučaja, nalaze se na tim adresama - policija i tužilaštvo -, rekao je Lečić.

Pozvao je sve medije da ga više ne kontaktiraju na ovu temu, jer neće davati izjave. Smatra da o ovoj temi dalje treba da odgovore daju policija i tužilaštvo.

Prethodno je portparolka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Ivana Rakočević rekla za Tanjug da je Lečić dao izjavu u policiji u svojstvu građanina u kojoj je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld.

“Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka”, dodala je Rakočević.

Štajnfeldova je glumca optužila da ju je silovao 2012. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)